VIDEO! Moldoveni prinși la frontieră cu 5 buletine false

Identități false cumpărate cu 200 de euro. Doi cetățeni din Republica Moldova sunt cercetați de polițiști după ce au încercat să treacă frontiera având asupra lor nu mai puțin de 5 buletine false, care urmau să fie folosite în Germania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, au descoperit ascunse asupra a doi cetăţeni moldoveni, cinci cărţi de identitate false care urmau a fi folosite în Germania. Miercuri, cei doi bărbați de 25 și 36 de ani au vrut să treacă în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, cu gândul de a ajunge Germania.

La efectuarea unor controale amănunţite, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, asupra persoanelor respective 5 cărți de identitate cu însemnele autorităţilor române.

Oamenii legii și-au dat seama imediat că buletinele sunt false și i-au luat la întrebări pe cei doi cetățeni moldoveni. Aceștia au declarat că documentele de identitate au fost procurate de la un conațional, și că au plătit de 200 de euro pentru fiecare. Cu aceste cărți de identitate, cei doi vroiau să ajungă în Germania, unde își căutau loc de muncă. Tinerii nu au ajuns la destinația dorită, iar acum sunt cercetați de oamenii legii.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citeste si:

Facebook Comments