VIDEO! Mort de beat, a lovit o femeie şi a fugit

Băut bine, a acroşat o femeie pe trecerea de pietoni. Este vorba despre un bărbat de 61 de ani care a provocat un accident, iar mai apoi a plecat de la locul faptei. Victima a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. Poliţiştii l-au interceptat pe bărbat în trafic, l-au testat cu alcooltestul, iar valoarea rezultată a indicat faptul că acesta era aproape de comă alcoolică.

Evenimentul s-a petrecut ieri, când o femeie de 46 de ani, din municipiul Botoşani, a sunat la 112 declarând faptul că în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni un şofer a acroşat-o. Iar conducătorul auto nu s-a uitat înapoi şi a mers mai departe.

Victima nu a suferit vătămări corporale, însă s-a gândit că probabil autorul ar fi sub influenţa alcoolului. Astfel, forţele de ordine au pornit în căutarea acestuia. La scurt timp a fost identificat în trafic şi legitimat. Bărbatul de 61 de ani este din municipiul Botoşani, şi a fost testat cu etilotestul. Aparatul a indicat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si:

Facebook Comments