VIDEO! Muzeul Judeţean îşi deschide uşile

De marţi ne vedem la Muzeu! Odată cu adoptarea unor noi măsuri de relaxare, botoşănenii vor putea merge şi la muzeu. Doar că în condiţiile actuale, vor fi nevoiţi să aibă mereu mască. De asemenea, nu sunt permise grupurile mai mari de trei persoane care nu fac parte din aceeaşi familie.

Începând cu data de 16 iunie, muzeele din judeţul Botoşani îşi aşteaptă vizitatorii. După ce reprezentanţii Consiliului Judeţean au aprobat alocarea fondurilor necesare achiziţionării materialelor sanitare de protecţie, cele nouă muzee aflate în subordinea Muzeului Judeţean, vor deschide uşile pentru primii vizitatori.

Până în momentul de faţă, o mare parte din materialele sanitare au fost achiziţionate. Urmează ca în scurt timp să se primească şi termoscanerele, iar acestea să fie distribuite către fiecare filială din judeţ.

Totodată, intrarea în muzeu se va putea face doar individual. Nu vor fi permise grupuri mai mari de trei persoane care nu fac parte din aceeaşi familie.

Reluarea activităţilor culturale cu publicul din cadrul Muzeului Judeţean, după aproape trei luni de izolare, ar fi un lucru benefic atât pentru angajaţi, cât şi pentru cetăţeni.

Programul de vizită, începând de săptămâna viitoare, va fi de marţi până duminică, între orele 09.00 şi 17.00.

Citeste si:

Facebook Comments