VIDEO! Nereguli depistate pe secțiile ATI din spitalele botoșăneni

Tragedia de la Piatra Neamț le-a pus pe jar și pe autoritățile botoșănene care au demarat o serie de controale pe secțiile ATI din spitalele botoșănene. Rezultatul verificărilor a fost discutat astăzi, în cadrul unei ședințe care a avut loc la Prefectură și la care au participat managerul Spitalului Județean Radu Malancea și cel al spitalului din Dorohoi, Valerian Andrieș, precum și primarul de la Dorohoi, Dorin Alexandrescu și președintele Consiliului Județean, Doina Federovici. Potrivit prefectului Dan Nechifor, in urma controalelor au fost depistate câteva probleme dar pentru care s-au găsit soluții.

Astăzi dimineață, la ora 9.00, prefectul Dan nechifor a convocat o ședință în care s-a discutat despre rezultatele controalelor efectuate în aceste zile în unitățile spitalicești care au secții de Terapie Intensivă. La ședință au participat primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu și managerul spitalului din cel de-al doilea municipiu, Valerian Andrieș și președintele Consiliului Județean, Doina Federovici împreună cu Radu Malancea.

Potrivit prefectului Dan Nechifor la Spitalul Județean Mavromati au fost depistate probleme la ventilatoarele din rezerve.

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici a transmis că va aloca sumele necesare pentru rezolvarea acestor probleme.

Citeste si:

Facebook Comments