VIDEO! Noi reguli pentru saloanele de înfrumusețare

Noi reguli pentru saloane de înfrumusețare și firmele de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Începând din acest an, saloanele de înfrumusețare și unitățile care desfășoară activități DDD sunt obligate să obțină certificarea conformității de la Direcția de Sănătate Publică. Modificarea a survenit în urma unui ordin al ministrului Sănătății, care a intrat în vigoare din data de 14 ianuarie.

Anunț important pentru toți deținătorii de saloane de înfrumusețare și firme care efectuază dezinsecții, dezinfecții și deratizări. Pentru a obține certificarea conformității, aceștia trebuie să se se adreseze Direcției de Sănătate Publică.

Potrivit normelor vechi, saloanele de înfrumuseţare şi unităţile care desfăşoară activităţi de coafură şi frizerie puteau obţine autorizaţia doar în baza unei declaraţii pe propria răspundere, însă, prin noul ordin de ministru, această posibilitate a fost abrogată.

Astfel, proprietarii de saloane de înfrumusețare și firme DDD din județul Botoșani sunt așteptați, până pe 14 februarie, inclusv, la sediul DSP Botoșani, la camera 27, să solicite certificarea conformităţii cu normele de igienă şi sănătate publică.

Citeste si:

Facebook Comments