VIDEO! Nou centru de vaccinare la Şcoala 17

Judeţul Botoşani are încă un centru de vaccinare. Acesta este în cadrul sălii de sport de la Şcoala numărul 17 din municipiul Botoşani. Acolo, botoşănenii care vor să se imunizeze, se vor vaccina cu Pfizer. Până în momentul actual, în judeţul Botoşani sunt deschise 9 centre de vaccinare pentru cetăţeni.

Autorităţile au mai deschis încă un centru de vaccinare şi este la Şcoala 17 din municipiul Botoşani. Centrul a fost deschis astăzi, iar persoanele care s-au înscris de ieri pe platformă au putut astăzi să primească prima doză de vaccin Pfizer, care se foloseşte în acest centru.

Până în momentul actual, judeţul Botoşani a primit 67.487 de doze de vaccin Pfizer, 8.960 Moderna şi cele mai puţine, 4.160 de doze de Astra Zeneca.

Numărul botoşănenilor vaccinaţi cu prima doză este de 27.989, iar rapelul l-au primit un număr de 16.627 de cetăţeni.

În judeţul Botoşani mai sunt centre de vaccinare la Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” din Botoşani, unde se vaccinează cu AstraZeneca, iar în centrele de la Vorona, Bucecea şi Ştefăneşti se vaccinează cu Moderna. La Colegiul “Gheorghe Asachi”, Şcoala numărul 17, Săveni, Dorohoi şi Flămânzi se foloseşte vaccinul Pfizer.

Numărul persoanelor care se pot vaccina pe un flux a crescut de la 60 la 72.

Citeste si:

Facebook Comments