VIDEO! O bunică de 86 de ani își crește singură nepoatele

Se spune că o bunică este putin dintr-un părinte, puțin dintr-un profesor și puțin dintr-un prieten. Însă pentru două copile din comuna Dângeni, bunica lor este totul. Ea este cea care le crește și are grijă de ele, de când mama fetelor s-a prăpădit, în urmă cu 6 ani de zile.

Bunica Profira are 86 de ani iar cea mai mare dorința a sa este să trăiască să își vadă nepoatele mari.

La 86 de ani o bunică din satul Iacobeni, comuna Dângeni este și mamă și tată pentru cele două nepoate ale sale. Rămase orfane de mamă în urma cu șase ani, Alina și Malvina au rămas în grija bunicii, care și-a luat angajamentul să le crească.

Dragostea pentru nepoatele sale este infinită. Deși poartă povara anilor și este bolnavă, bunica Profira muncește din greu penmtru a le oferi tot ce au nevoie. Și nu îi este deloc ușor. Banii sunt puțini, iar bunica renunță de multe ori la tratamentul ei pentru fete.

Malvina și Alina își răsplătesc bunica cum știu ele mai bine: cu multă dragoste.

Fata cea mare, Alina termină anul acesta clasa a VIII a și își dorește nespus să își continuie studiile la un liceu din Botoșani.

Cazul familiei Boghian, adus în atenție de Daniel Câșlariu, va fi prezentat în acesta seară în cadrul emisiunii ”Inimă pentru Inimă”, realizată de Andreea Ursu și difuzata la Somax TV de la ora 19.30.

Citeste si:

Facebook Comments