VIDEO! O casă, un vis frumos pentru patru copii

Pentru doi părinți sărmani din satul Iacobeni, comuna Dângeni, copiii sunt cea mai de preț avere. Pentru ei se luptă în fiecare zi să le ofere tot ceea ce au nevoie și mai ales să le ofere un acoperiș sigur deasupra capului. Astfel că lângă casa bătrânească au ridicat una nouă și care se vroia a fi mai trainică. Din păcate, nu au mai reușit să o termine, iar acum construcția este foarte șubrezită. Cu sfiială, părinții apelează la mila oamenilor cu suflet mare, să îi ajute cu câte puțin să termine lucrările la casă.

Cea mai mare dorință a unei familii din satul Iacobeni, comuna Dângeni este să aibă un acoperiș trainic deasupra capului. Patru copii și părinții lor locuiesc într-o casă veche și bătrânească.

De ceva timp, tinerii părinți au început constructția unei noi locuințe. Au făcut un împrumut în bancă, însă nu banii nu au ajuns pentru finalizarea lucrărilor.

Din păcate, din cauza ploilor de vara trecută construcția a fost grav afectată. Venitul lunar al celor 6 membri ai familiei este de doar 1.100 de lei, din care oamenii trebuie să își plătească și rata lunară de 500 de lei.

Pentru cei patru copii ai lor părinții sunt în stare de orice. Și-ar da și sufletul doar ca sa îi vadă fericiți. Ei sunt cel mai de preț dar pe care l-au primit de la viața.

Copiii sunt extrem de cuminți, harnici și învață foarte bine. Își ajută părinții la treabă și învață ca să ajungîă oameni mari în viață.

Citeste si:

Facebook Comments