VIDEO! O femeie a murit la locul de muncă

O femeie de 45 de ani a fost găsită fără suflare în baia societăţii unde muncea ca şi confecţioner. Descoperirea a fost făcută de către o colegă de a femeii, care şi-a dat seama că lipseşte de prea mult timp din sala de lucru şi a mers să verifice dacă este bine. Corpul botoşănencei era prăbuşit şi bloca uşa cabinei de la baie. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care a început imediat manevrele de resuscitare, însă a fost prea târziu. Femeia se afla în stop cardiorespirator şi nu mai răspundea manevrelor de salvare, iar medicul a constatat decesul. Urmează ca poliţiştii şi inspectorii ITM să stabilească cauzele exacte şi dacă este sau nu accident de muncă.


O botoşăneancă de 45 de ani a fost găsită fără suflare la locul de muncă. Femeia este angajată la o firmă de confecţii din Botoşani, iar ieri a fost găsită în baie fără semne de viaţă de către o colegă.

Aceasta din urmă a văzut că lipseşte de prea mult timp din sala de lucru şi s-a dus să verifice dacă totul este în regulă. În momentul acela, când a intrat în baie, corpul botoşănencei era prăbuşit la pământ şi bloca uşa cabinei de baie.

Angajata, speriată şi panicată, a plecat după ajutorul colegilor şi al unuia dintre şefi. Cel din urmă a apelat imediat 112, la faţa locului ajungând un echipaj SMURD. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare întrucât aceasta se afla în stop cardiorespirator.

Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic. Cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Acest caz este anchetat şi de către inspectorii muncii.


De altfel, la faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie care au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi au demarat o anchetă pentru moarte suspectă.

Citeste si:

Facebook Comments