VIDEO! O mamă disperată îşi strigă durerea

VIDEO! O mamă disperată îşi strigă durerea

O altă poveste dramatică va fi făcută auzită în această seară la Somax Tv. Povestea Anastasiei, o fetiţă de doar trei luni, care a fost diagnostică cu un nev gigant congenital pe jumătate din abdomen. Acest caz special a fost descoperit de către Simona Elena, poliţista de frontieră, cunoscută pentru actele de caritate şi voluntariat întreprinse în ultima perioadă. Părinţii micuței se zbat să o poată vedea pe fetiţă sănătoasă dar costurile sunt uriaşe, iar doctorii nu le-au dat informaţii certe.

Povestea fetiţei Anastasia din familia Tuchiac este una dramatică. Cu doar trei luni în urmă, micul îngeraş a fost adus pe lume. Însă perioada de Covid-19 a fost una dificilă şi critică. Nevul gigant congenital cu care Anastasia s-a născut i-a speriat chiar şi pe medici, care au spus că nu au mai dat de aşa ceva în viaţa lor. Mariana şi soţul ei, Adrian, sunt oameni simpli, modeşti, care trăiesc de pe o zi pe alta din muncile agricole şi ce mai pot face pe lângă casă. De asta, cei doi tineri căsătoriţi nu îşi permit să plătească toate costurile investigaţiilor pe care trebuie să le facă. Costuri care ar depăşi 2.000 de euro. Împreună, aceştia mai au un băieţel de şase ani, pe nume Ştefan. Un copil, de altfel, strălucit, visător şi inteligent.

Clipa când a luat-o în braţe pe fetiţă a fost pe cât de fericită, pe atât de deruroasă. La început Marianei i-a fost foarte greu să accepte că fetiţa ei s-a născut cu această afecţiune. Însă, pe zi ce trece, dorinţa de a-şi vedea copilul sănătos i-a dat putere să îşi revină şi să fie alături de familie.

Adrian se ocupă cu agricultura pentru a aduce bani în casă. De dimineaţă până seară, acesta se afla la muncă, dar şi când vine acasă îi oferă o mână de ajutor soţiei, deoarece mai au şi animale de îngrijit. Cei doi au grijă unul de altul şi se ajută reciproc, iar venirea Anastasiei a fost o binecuvântare.
Băiatul cel mare, Ştefan, şi-ar dori de ziua lui ca lumea să vină şi să îi aducă multe jucării, dar să şi doneze pentru surioara sa.

Drama acestei familii o puteţi vedea integral în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă” de pe Somax Tv. Emisiunea va fi difuzată în această seară, de la ora 19.30 şi este realizată de Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments