VIDEO! O masă caldă pentru oamenii aflați în nevoie

Şi oamenii aflați în nevoi au îngeri păzitori. Asta au fost dovedit câțiva buni samariteni din judeţul Botoşani, care le-au dus câte o masă caldă mai multor familii sărmane, din partea unor oameni cu suflet mare. Reprezentanţi ai unei asociaţii umanitare și producători locali su devenit voluntari pentru binele unor nevoiași. Oamenii cu inimă mare au sărit în ajutorul familiilor greu încercate de soartă.

Astăzi, prin intermediul unei acţiuni umanitare, oameni simpli, modeşti, au ajuns cu pachete cu alimente la casele unor familii sărmane. Acţiunea a fost iniţiată de către Emanuel Corduneanu, care face parte din Centrul Judeţean de Voluntariat. Donaţiile au fost făcute din partea mai multor producători locali, care au dorit în acest fel să își ajute semenii.

Astăzi, voluntarii au făcut primul popas la Florentina. O mamă singură, a cărei soţ a murit anul trecut într-un accident teribil. Acum femeia locuieşte cu mama sa în municipiul Botoşani, şi are grijă de copilul de doar câteva luni. Situaţia materială pe care aceasta o are nu este tocmai roz și este bucuroasă de ajutorul primit din partea semenilor şi le mulţumeşte din inimă.

Campania a fost iniţiată din dragul de a ajuta oamenii aflați în dificultate şi care nu beneficiază de vreun ajutor. În fiecare zi, în această săptămână, familiile nominalizate vor primi o masă caldă.

Nimic nu îi opreşte pe oamenii cu suflet mare să îndeplinească faptele pe care şi le propun.

Donatorii fac parte din grupul “producătorilor locali”. Totul a pornit de la înfiinţarea grupului din care fac parte producătorilor locali, care s-au gândit ca din produsele lor să le trimită și oamenilor nevoiași.

În această săptămână 5 familii beneficiază zilnic de o masă caldă.
Faptele bune nu se opresc aici. Emanuel împreună cu colegii săi, dar şi cu voluntarii vor continua şi săptămâna viitoare să ofere familiilor nevoiaşe o masă caldă.

Citeste si:

Facebook Comments