VIDEO! O nouă viață pentru laboratorul de Balneofizioterapie

Laboratorul de balneofizioterapie de la Spitalul Județean Mavromati a fost adus la standarde europene. Acesta a suportat reparații capitale iar astăzi, în prezența oficialităților, a fost făcută inaugurarea.

Laboratorul a fost dotat cu aparatură de ultimă generație și este format din mai multe cabinete. Investiția s-a ridicat la aproximativ 400.000 de lei și a fost realizată cu fonduri de la Consiliul Județean.

O nouă viață pentru laboratorul de balneofizioterapie de la Spitalul Județean Mavromati și condiții de terapie la standarde europene pentru pacienții botoșăneni. Astăzi laboratorul a fost inaugurat, după ce în acest an a fost reabilitat în totalitate iar în plus, a fost dotat cu aparatură ultramodernă, de ultimă generație.

Potrivit managerului, Livia Mihalache, laboratorul funcționa în condițiile din 1980, iar de atunci nu s-a mai făcut niciun fel de reparații.

Demersurile pentru reabilitarea laboratorului au fost făcute la începutul acestui an. Potrivit managerului, Livia Mihalache, lucrările au început pe 29 iulie și au fost finalizate la mijlocul lunii octombrie. Investiția a fost suportată în totalitate din bugetul Consiliului Județean.

Laboratorul cuprinde compartimente de masaj, electroterapie, kinetoterapie și termoterapie. Consultațiile vor fi oferite de doi tineri medici, Teodora Alexa și Sabina Vlădeanu.

La inaugurare au participat Șeful Direcției de Sănătate Publică, dar și conducerea Consiliului Județean, reprezentată prin Costică Macaleți și Dorin Birta.

Laboratorul a fost inaugurat și cu o slujbă de sfințire.

Citeste si:

Facebook Comments