VIDEO! O nouă zi de protest la Botoşani

O nouă zi de protest la Botoşani. Poliţiştii sunt pentru a patra oară în stradă în doar o lună de zile. Nu se lasă bătuţi şi ameninţă că vor protesta până când doleanţele le vor fi luate în vedere de către mai marii statului. Alături de poliţiştii din cadrul Sindicatului Diamantul din cadrul IPJ Botoşani s-au alăturat şi poliţiştii de penitenciare din cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare.

Au ieşit din nou în stradă. Supăraţi, nervoşi şi sătui până la maximum de promisiunile deşarte ale mai marilor statului, poliţiştii au ieşit şi astăzi în stradă pentru a protesta. Este a patra oară într-o lună de zile când forţele de ordine îşi exprimă nemulţumirile.

De prima dată când au ieşit în stradă şi până acum nu s-a schimbat mare lucru. Îngheţarea salariilor şi sporurile Covid-19, pe care ar fi trebuit să le primească, nedreptăţile din sistem i-au dus la exasperare.

Alături de membrii Sindicatului Diamantul din Botoşani s-a alăturat şi vicepreşedintele Sindicatului Diamantul de la nivel naţional.

Deşi jandarmii, pompierii şi militarii nu pot ieşi în stradă să îşi strige nemulţumirile, aceştia nu sunt uitaţi şi sunt reprezentaţi de către poliţişti.

Legea salarizării i-a nemulţumit şi pe poliţiştii de penitenciare, care astăzi s-au alăturat organelor legii.

Şi ei ameninţă că protestele vor continua săptămânile următoare până când situaţia va fi rezolvată.

Citeste si:

Facebook Comments