VIDEO! Oamenii cer ajutorul lui Dumnezeu

VIDEO! Oamenii cer ajutorul lui Dumnezeu

În vreme de restriște, cu o epidemie care seceră crunt în toată țările lumii, tot mapamondul a ridicat ochii către ceruri și a cerut ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi, la Botoșani, ca în toate colțurile Terrei, la miezul zilei, oamenii s-au rugat fiecare separat, dar sufletește împreună, pentru vremuri mai bune și oprirea epidemiei.

Momente înălțătoare astăzi în lume! Creștini din întreaga lumea au înălțat o rugăciune universală cerând Atotputernicului ajutor și stoparea epidemiei. La ora 12.00 preoții, monahii, monahiile, înalții ierarhi dar și oamenii simplu s-au rugat în același gând.

Copiii, cu sufletul lor curat, au participat la rugăciunea universală cerând Tatălui Ceresc protecție.

Totodată, la toate bisericile, au fost trase clopotele, la ora 12.00, timp de 3 minute.

Este binecunoscută puterea binefăcătoare a rugăciunii, mai ales izvorâtă din milioane de inimi aproape în același timp. În trecut, se credea că sunetul clopotelor Bisericii alungă molimele.

Totodată, astăzi se sărbătoreşte și Buna Vestire, o sărbătoare importantă în rândul bisericilor şi a credincioşilor. Aceasta se mai numeşte şi Blagoveştenia, iar în această zi Fecioara Maria a primit de veste că îl va naşte pe Iisus.
Este, de altfel, prima dezlegare la peşte din Postul Mare, iar superstiţiile româneşti spun că astăzi nu trebuie să ne certăm.

Citeste si:

Facebook Comments