VIDEO! Oamenii cu dizabilităţi au talente deosebite

Emisiunea ”Inimă pentru inimă”, continuă în acestă seară cu o ovestea emoţionantă a unor botoşăneni cu deficienţe, dar cu abilităţi frumoase. Lucica este mamă a patru copii, dintre care doi sunt adoptaţi. Ea este imobilizată la pat de ani buni. Şi asta dintr-o greşeală a medicilor. Și mai trist este că probleme de sănătate au și copiii ei. Copiii săi biologici au fost diagnosticaţi cu distrofie musculară şi se descurcă greu.

Familia Babyi a trecut prin clipe zbuciumate, dar iubirea şi dorinţa de viaţă le-a dat puterea de a merge mai departe. Lucica este mamă a doi copii cu deficienţe, dar care au sânge de artişti şi ştiu să privească partea frumoasă a vieții. Femeia a mai adoptat doi copilaşi, deoarece aşa îi cerea locul de muncă. Pentru ea acest lucru nu a fost o problemă. Şi asta pentru că i-a iubit din prima clipă, la fel de mult ca pe copiii ei biologici.

Femeia este imobilizată la pat de opt ani de zile. De ataţia ani ea nu s-a mai putut ridica singură să iasă afară, să simtă aerul răcoros de seară. Cel mai mult duce lipsa bucătăriei. Aceasta a spus că cea mai mare bucurie a ei era să le poată găti copiilor. Din cauza unei intervenţii greşite Lucica nu se mai poate deplasa.

O greşeală care a nenorocit-o pe femeie, deoarece problemele medicale au tot apărut, iar rezolvare nu s-a găsit. După multe intervenţii, mama a ajuns imobilizată la pat.

În ciudat tuturor celor întâmplate Lucica găseşte motiv de fericire. Unul din băieţii adoptaţi şi-a întemeiat propria familia şi nu uită niciodată să treacă să vadă ce face mama. Ea este o bunică fericită. Cel mai mic băiat este şi el plecat în străinătate pentru a munci. Dar nici el nu a uitat de unde a plecat şi mereu se întoarce la femeia care îi este mamă.

Probleme de sănătate ale Claudiei, nu au împiedicat-o să se bucure de viaţă şi de talentul pe care îl are.

Şi Silviu este un artist desăvârşit. La 42 de ani are propria sa galerie. Opera sa dragă a ajuns să fie publicată tocmai în Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Povestea o puteţi urmări mai pe larg în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, de pe Somax Tv. Emisiunea va fi difuzată în această seară la ora 19.30 şi este realizată de Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments