VIDEO! Ofertă generoasă de locuri de muncă

În această săptămână oferta locurilor de muncă este foarte generoasă. Iar cele mai multe posturi vacante sunt în domeniul construcţiilor şi pentru persoanele cu studii medii. De asemenea, cei care doresc să aibă şi o calificare în plus, pot opta pentru cursuri de calificare profesională organizate de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Peste 900 de locuri de muncă sunt oferite până la ora actuală de agenţii economici. Mai exact, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt 964 job-uri declarate de către angajatori. Acestea sunt valabile doar pe raza judeţului Botoşani, însă agenţii economici din alte judeţe, precum Bacău, Timişoara, Suceava, Bucureşti, Fălticeni, Oradea, dar şi din străinătate, anume Germania, au posturi disponibile. În total, în afara judeţului sunt 464 locuri de muncă.

Totodată, cele mai puţine locuri de muncă sunt oferite persoanelor cu studii superioare.

De asemenea, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează şi cursuri de calificare în mai multe domenii.

Pentru a putea urma anumite cursuri de calificare din paleta programului din luna august, botoşănenii trebuie să aibă învăţământul general obligatoriu la data absolvirii. Adică, să aibă minimum 10 clase.

Citeste si:

Facebook Comments