VIDEO! Oficial avem Poliţia Animalelor!

Este oficial! Poliţia Animalelor va fi înfiinţată. Guvernul a aprobat, miercuri seară, înfiinţarea noii structuri ce va putea munci pentru siguranţa animăluţelor. În fiecare judeţ din ţară vor fi structuri şi deja încep angajările pentru atât medici veterinari, cât şi poliţişti. Noua structură va fi dotată cu aparatură de înaltă calitate pentru a se putea interveni de urgenţă.


S-a dat undă verde înfiinţării Poliţiei Animalelor! Miercuri seară, ministrul de interne, Marcel Vela, a anunţat că Guvernul a aprobat înfiinţarea noii structuri ce va milita pentru protejarea necuvântătoarelor. Vor fi structuri în toate judeţele şi Poliţia Animalelor va funcţiona cu 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari. Aceasta, de asemenea, va fi dotată cu aparatură de înalt nivel.


Pentru a se putea implementa, promova şi adopta un proiect de lege extrem de important, ministrul a mai declarat că a discutat cu oameni ai legii şi din alte state, care fac parte dintr-o astfel de structură. În acest sens, să se poată analiza tot ceea ce există în legislaţii.

De asemenea, autorităţile au termen de 60 de zile pentru a implementa, a organiza concursurile de angajare şi, într-un final, să înmâneze ştafeta celor mai iscusiţi, vrednici şi dedicaţi angajaţi. De altfel, instituţia va fi dotată şi cu autoutilitare pentru o intervenţie cât mai eficientă.

Citeste si:

Facebook Comments