VIDEO! Oi spulberate pe șosea

Scene sângeroase seara trecută pe drumul județean 207N.
14 oi au fost spulberate de o mașină care se circula dinspre Cristești spre localitatea Orășeni Deal. Animalele mergeau pe șosea, iar șoferul autoturismului susține că nu a văzut turma, întrucât ciobanul și prorietarul, care le însoțeau, nu aveau elemente de semnalizare.
În autoturism se mai afla un copil și o femeie, dar nimeni nu a fost rănit. Ciobanul, în schimb, acuza dureri după ce a fost izbit în șanț, însă a refuzat transportul la spital.

Evenimentul a avut loc seara trecută pe drumul care face legătura dintre Cristești și Orășeni Deal. Oile abia erau cumpărate, iar proprietarul împreună cu un cioban încercau să le transporte la Orășeni. Turma se deplasa pe șosea, iar la un moment dat un autoturism Renaul Clio s-a izbit violent în oi.

14 dintre sărmanele animale, cele mai multe gestante, nu au avut nicio șansă și au fost ucise pe loc. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, susține că nici proprietarul și nici ciobanul nu purtau elemente de semnalizare și nu le-a văzut. De altfel, și autoturimsul a fost grav avariat. În mașină se mai aflau un copil și o femeie, care din fericire nu au pățit nimic.

De cealaltă parte, ciobanul spune că era în spatele turmei și avea lanternă și o vestă reflectorizantă. Bărbatul a fost lovit de oile aruncate de autoturism și a ajuns în șanț. Acuza dureri, însă a refuzat transportul la spital.

Ciobanul mai spune că șoferul avea viteză mare.

La fața locului au ajuns și reprezentații Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Cristești.

Cel care va avea de plătit în urma acestui accident, este proprietarul care tocmai a cumpărat oile.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments