VIDEO! Omorât pentru că a vrut să aplaneze un scandal

Crimă cumplită în satul Oneaga. Un bărbat a murit nevinovat după ce a vrut să aplaneze un conflict. Victima a fost lovită cu pumnul în față de un puști de 19 ani și s-a prăbușit la pământ. Agresorul l-a lovit mai apoi puternic cu piciorul în gât, iar lovitura i-a fost fatală. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.
Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.


A încercat să facă un bine și și-a pierdut viața. Un bărbat de 43 de ani a fost ucis pentru că a vrut să aplaneze un conflict izbucnit între doi șoferi. Cumplitul eveniment s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 februarie, la miezul nopții, în centrul satului Oneaga din comuna Cristești.

Potrivit unor martori totul a pornit de la o ciocnire între două mașini, care încercau să iasă din parcarea unui local. Cei doi șoferi ar fi început să se ia la ceartă bărbatul de 43 ani ar fi intervenit să îi portolească. Decizia avea să îl coste viața.


Despre bărbatul ucis pentru că a vrut să facă un bine, localnicii au numai cuvinte de laudă. Spun că era un om bun, muncitor și îi ajuta pe toțe cei care îi cereau acest lucru.

Agresorul, în schimb, ar fi fost cunoscut ca un individ violent ar fi avut și în trecut mare probleme cu legea.

Principalul suspect a fost prins de polițiști și băgat după gratii pentru 30 de zile.

Există zvonuri că individul de 19 ani ar fi fost prins de polițiști într-un autocar în județul Suceava, acesta încercând să părăsească țară.

Citeste si:

Facebook Comments