VIDEO! Parcuri închise, călătorii restricționate

Au fost luate noi măsuri la nivelul municipiului Botoșani pentru prevenirea răspândirii viruslui COVID 19. Astfel, începând de astăzi botoșănenii nu mai au acces în cele trei mari parcuri de pe raza municipiului. Parcul Mihai Eminescu, Parcul Curcubeului și Parcul Tineretului au fost închise. Totodată, primarul Cătălin Flutur a anunțat că mijloacele de transport în comun vor circula de astăzi doar după un program special, dimineața, la prânz și seară.

Stați acasă! Acesta este mesajul transmis în acestă perioadă de medici și de autorități. Este cea mai bună soluție pentru a preveni răspândirea viruslui care a făcut prăpăd în lume. Pentru a-i descuraja pe botoșăneni să iasă din case, reprezentanții municipalității au luat câteva măsuri extrem de importante.

Începând de astăzi circulația tramvaielor și a microbuzelor a fost restricționată. Astfel, tramvaiele vor circula doar in intervalele orare 5.00-8.00, 12.00-16.00 și 22.00-23.00. În aceste intervale de timp vor funcționa 5 tramvaie pe linia 101 și 4 tramvaie pe linia 102. Microbuzele vor circula între orele 5.30 și 8.30 și în intervalul orar 13.30 – 16.30.

Tot începând de astăzi botoșănenii nu mai au acces în cele trei parcuri mari din municipiul Botoșani.
Totodată a fost închisă și toaleta publică de lângă Parcul Mihai Eminescu.

Citeste si:

Facebook Comments