Video! Pensionari refuzați în maxi taxi?!

Video! Pensionari refuzați în maxi taxi?!

Șoferi de maxi taxi, reclamați la un consilier local. Câțiva pensionari botoșăneni s-au plâns unui ales de la municipiu de faptul că nu sunt primiți în microbuze cu bagaje voluminoase. Patronul de la maxi taxi ripostează și susține că există un regulament aprobat în Consiliu Local în care se specifică faptul că nu este permis accesul în mijloacele de transport cu bagaje mari sau urât mirositoare.

La urechile Cătălinei Lupașcu au ajuns mai multe reclamații, în special de la pensionari. Vâstnicii care beneficiază de abonamente la mijloacele de transport în comun, s-au plâns că nu sunt primiți în microbuze dacă au cărucioare încărcate de cumpărături.

La polul opus, patronul de la Microbuzul susține că el nu are cunoștință ca pasagerii să fi fost refuzați, și, chiar de ar fi așa, există un regulament de care ar fi trebuit să aibă cunoștință și Cătălina Lupașcu.

Așadar, consilierii locali sunt cei care ar putea modifica regulamentul iar decizia nu stă în mâinile conducerii firmei de transport în comun. Cât despre acuzele aduse de Cătălina Lupașcu, administratorul de la Microbuzul are anumite bănuieli.

Acest gen de reclamații nu au fost depuse nici la Primărie și nici la societatea care deține microbuzele.

Citeste si:

Facebook Comments