VIDEO! Percheziţii cu mascaţii după o bătaie

Doi tineri s-au ales cu locuinţele percheziţionate după ce au făcut un scandal ca în vestul sălbatic. Aceştia doi, sâmbătă noapte, s-au luat la bătaie cu alţi trei tineri, într-un club din parcul Cornişa. Cei doi indivizi, de 20 şi 24 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent. Astfel, ieri, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară. Cu ocazia acestora au fost identificate mai multe bunuri incriminatorii. Tinerii bănuiţi de comiterea faptelor au fost reţinuţi.

Ample percheziţii la cinci locuinţe din Botoşani. Ieri, poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a doi tineri din municipiul Botoşani. Cei doi indivizi, de 20 şi 24 de ani, sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, după ce s-au luat la bătaie cu alţi tineri. Totul s-a petrecut sâmbătă noapte, la un club din parcul Cornişa.

Cei doi, îmbătaţi cel mai probabil în aburi de alcool, au sărit la bătaie la alţi tineri, de 24, 27 şi 29 de ani, din Botoşani şi comuna Corni, provocându-le leziuni fizice. Indivizii au aplicat loviturile cu un obiect contondent.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au identificat la locuinţele vizate mai multe mijloace materiale de probă, cum ar fi articole de îmbrăcăminte, obiecte contondente şi arme albe.

Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. La acţiune au participat peste 40 de forţe de ordine.

Citeste si:

Facebook Comments