VIDEO! Percheziții la locuințele unui tânăr de 18 ani

Puști de 18 ani, vizitat matinal de polițiștii. Oamenii legii au efectuat ieri, două percheziții domiciliare la locuințele unui băiat care abia a împlinit vârsta majoratului.

Acesta este acuzat de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale, după ce ar fi păcălit un bărbat de 33 de ani cu un autoturism furat din Germania.

Un tânăr care abia a devenit major, are mari probleme și s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să facă rost de bani pe căi ilegale. Joi dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Botoşani, la locuinţele băiatului de 18 ani, aflate din municipiul Botoşani.

Acesta este acuzat de comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale. Potrivit oamenilor legii acesta ar fi indus în eroare un bărbat de 33 de ani, cu ocazia vânzării-cumpărării unui autoturism, vehiculul în cauză figurând ca fiind sustras din Germania.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă.

Citeste si:

Facebook Comments