VIDEO! Pericol public pe șosele

Pericol public pe șoselele din Botoșani! Trei șoferi au dat ieri nas în nas cu oamenii legii după ce s-au cinstit cu mai multe pahare de alcool. După ce au servit din licorile lui Bacchus, cei trei indivizi s-au urcat nestingheriți la volanele autoturismelor și au portnit spre casă. Nu au mai reușit să ajungă la domiciliu pentru că în cale le-au ieșit polițiștii. Doi dintre ei erau aproape de comă alcoolică.

Adulți în toată regula, oameni care nu se gândesc însă că își pun în pericol viața dar și pe a celorlalți participanți la trafic. În doar câteva ore, polițiștii au tras pe dreapta mai mulți șoferi, i-au pus să sufle în alcooltest iar în cazul a trei dintre ei au avut o surpriză.

Unul dintre șoferii turmentați a fost oprit de polițiști chiar în municipiu, în zona cimitirului Pacea. Bărbatul de 68 de ani le-a spus polițiștilor că a băut o bere dar i s-a descoperit o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 41 de ani, din Cristești a fost testat alcoolscopic iar valoarea indicată a fost de 1,43.

Cel de-al treile așofer prins pe picior greșit d epolițiști are 29 de ani, circula pe un drum din Vorona iar în cazul lui etilotetsul a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ba mai mult, în urma verificărilor s-a constatat că tânărul nici măcar nu deținea permis de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments