VIDEO! Petiţie on-line pentru sancţionarea unui şofer

Petiţie pentru depistarea şi sancţionarea unui şofer inconştient. Din categoria ce se mai întâmplă la Botoşani prin politică, sănătate, educaţie şi siguranţă, nu ne mai miră nimic. Săptămâna trecută, pe una dintre cele mai circulate artere, camera de bord a unui autoturism a surprins imagini şocante. Se poate observa cum maşinile s-au oprit la trecerea de pietoni, ca să treacă pietonii. Din spatele coloanei de maşini, un şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară, dar şi periculoasă. Videoclipul a fost publicat ieri pe grupul RADAR BOTOŞANI OFICIAL, de pe site-ul de socializare FACEBOOK şi a stârnit imediat reacţia a sute de internauţi.

Din imaginile făcute publice se poate observa cum toate maşinile, de pe ambele sensuri, s-au oprit la trecerea de pietoni de pe Bulevardul “Mihai Eminescu”, de la capătul pietonalului Unirii. În schimb, un şofer mai tupeist a fentat legea. A intrat în depăşirea coloanei, cu viteză, riscând să ia pietonii pe capotă.

Filmuleţul a stârnit reacţia a sute de internauţi revoltaţi, membri ai Grupului RADAR BOTOSANI OFICIAL, care au declarat că trebuie făcut ceva numaidecât. În imagini se mai poate observa cum două mame au reuşit în ultima clipă să îşi oprească copiii să nu traverseze.

În aproximativ 20 de ore de la publicarea filmuleţului, postarea a strâns 220 de reacţii şi 88 de comentarii. Administratorul grupului a înaintat imediat o petiţie către IPJ Botoşani, care a fost semnată de către sute de membri.

După mediatizarea şi publicarea imaginilor cu cele întâmplate şoferul inconştient s-a prezentat singur la Poliţie, luni seară. Asta în condiţiile în care toate acestea s-au petrecut pe 15 iulie, în jurul orei 21:50.

Acesta nu este primul astfel de caz, însă nici ultimul. Pe grupul RADAR BOTOŞANI OFICIAL (CONTROL TRAFIC) şoferii postează aproape zilnic clipuri cu alţi conducători auto care gafează grav în trafic. Inconştienţa lor ar fi putut provoca o tragedie, care i-ar fi costat scump.

Citeste si:

Facebook Comments