VIDEO! Petrecăreţ ridicat de jandarmi din faţa Stadionului Municipal

A petrecut prin baruri şi mai apoi s-a apucat de dirijat traficul rutier. S-a întâmplat ieri, în faţa Stadionului Municipal. Un bărbat care s-a delectat cu mai multe guri de vin a început să deranjeze oamenii din zona respectivă, în special pe şoferi. Individul s-a apucat de dirijat traficul până când un bărbat enervat la culme a solicitat intervenţia jandarmilor. Cei din urmă l-au sancţionat pe petrecăreţ pentru faptele de tulburare a ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru faptul că refuza să poarte mască de protecţie.

După ce a colindat barurile din municipiu, un bărbat de 42 de ani s-a gândit să se relaxeze cu sticla de vin în faţa Stadionului Municipal. După ce a mai luat câteva guri din sticla de vin, individul a început să fie destul de recalcitrant şi să dirijeze traficul din intersecţie prin adresare de strigăte şi injurii la adresa oamenilor.

Toate acestea au continuat până când un şofer enervat la culme de atitudinea botoşăneanului a decis să sune la 112 pentru intervenţia jandarmilor. Un echipaj a ajuns în scurt timp în zonă şi l-au ridicat pe scandalagiu pentru a-l duce la Inspectoratul de Jandarmi.

În total, petrecăreţul va scoate din buzunar 900 de lei pentru faptele sale.

Oamenii legii i-au oferit şi o mască de protecţie, întrucât acesta tot susţinea că nu crede în virusul SARS-COV-2.

Citeste si:

Facebook Comments