VIDEO! Petrecăreți ”cinstiți” cu dosare penale

Au petrecut peste măsură de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României, iar mai apoi s-au urcat la volan. Este vorba despre trei șoferi din județul Botoșani care au fost trași pe dreapta de polițiștii botoșăneni și au picat testarea alcoolscopică. Toți trei s-au ales cu dosare penale.

De sfântul Andrei, polițiștii botoșăneni au oprit un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani. Pentru că șoferul mirosea puternic a alcool, oamenii legii l-au testat cu alcooltestul valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai apoi, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De Ziua Națională a României, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au tras pe dreapta pentru control un vehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Româneşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat însă deplasarea la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În aceeași zi un alt tânăr de 20 de ani a picat testul alcoolului. Acesta circula pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani când a dat nas in nas cu polițiștii Biroului de Ordine Publică Botoşani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului, iar bărbatul de 50 de ani este cercetat și pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

Citeste si:

Facebook Comments