VIDEO! Pietoni grav accidentaţi pe zebră

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi dimineaţă la intrare în municipiul Botoşani. Doi pietoni, angajaţi în traversarea părţii carosabile pe zebră, au fost loviţi din plin de un autoturism. Victimele, ambele din comuna George Enescu, au fost transportate în stare destul de gravă la spital, cu fracturi la membrele inferioare. Şoferul de 60 de ani nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gravul accident s-a petrecut astăzi dimineaţă pe Calea Naţională, din municipiul Botoşani, la intrarea în oraş dinspre municipiul Dorohoi. Doi cetăţeni s-au angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal, însă un şofer i-a sesizat târziu şi nu a mai avut timp să reacţioneze. Cetăţenii au fost loviţi din plin. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, o Ambulanţă şi un echipaj SMURD.

Victimele, în vârstă de 42 şi 52 de ani, din comuna George Enescu, au fost transportate la spital, iar din primele verificări aceştia ar avea membrele inferioare grav fracturate. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ziua şi accidentul

În cursul zilei de ieri a mai avut loc un eveniment rutier. Pe drumul care face legătura între localităţile Carasa şi Broscăuţi, un tânăr de 21 de ani s-a ales cu maşina puternic avariată. Asta după ce botoşăneanul a pierdut controlul maşinii, neadaptând viteza, şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic.

Metalul din oţel i-a străpuns maşina, fiind complet distrusă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Tânărul se afla singur în maşină şi tot singur a ieşit din autovehicul.

Ulterior evenimentului, acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a declara cele petrecute. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu avertisment pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Se pare că la Botoşani a fost ziua şi accidentul. Sâmbătă, la Cătămărăşti Deal a mai avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime omeneşti. Un tânăr de 22 de ani, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe sensul opus de mers şi s-a izbit în alt autoturism care se deplasa de la Leorda spre municipiul Botoşani.

Trei persoane au fost accidentate în urma impactului şi au fost transferate la spital. Este vorba despre şoferul de 22 de ani, un altul de 31 şi o minoră de 17 ani. Şoferii implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments