VIDEO! Piscina de la Cornişa s-ar putea deschide săptămâna viitoare

Odată cu anunţul făcut de preşedintele României, Klaus Iohannis, cum că starea de alertă s-ar putea prelungi după 15 iunie, au venit şi o serie de veşti bune pentru români. Şi anume, activităţile recreative în aer liber se vor putea desfăşura cu grupuri de maximum 6 persoane, se vor redeschide mall-urile, sălile de sport, dar şi piscinele exterioare. În cazul piscinei exterioare de la Cornişa, administratorul le transmite botoşănenilor că deocamdată nu a primit instrcuțiunile de la Ministerul Sănătății.

De la 15 iunie se dă startul la bălăceală în piscinele exterioare. Deocamdatră însă administratorii de astfel de piscine așteaptă încă instrucțiunile de la Ministerul Sănătății pentru a putea primi clienți. Până atunci, oamenii se pot bucura doar cu gândul că în curând nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze până la mare pentru a se relaxa.

Eugen Ţurcanu, administratorul Complexului Cornişa, le transmite botoşănenilor şi nu doar, că pe lângă piscina exterioară pot profita şi de alte beneficii. Noutatea din acest an este zona de food court, dar şi Amfiteatrul din aer liber unde vor fi susţinute piese de teatru, începând chiar de sâmbăta aceasta. De asemenea, sportivii vor putea alerga în voie pe alei sau pot alege sala de fitness.

Administratorul parcului a mai transmis faptul că în momentul de faţă este cam greu să pună la punct piscina exterioară, deoarece foarte mulţi angajaţi sunt în şomaj tehnic.

În momentul în care se va face un anunţ oficial al deschiderii, botoșănenii și nu numai ei sunt aşteptaţi să se relaxeze la piscină. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Citeste si:

Facebook Comments