VIDEO! Pisică salvată dintr-o fântână adâncă de 13 metri

Încă două feline salvate de pompierii. Angajații de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au fost solicitați astăzi să intrevină pentru a scoate două pisicuțe, una căzută într-o fântână adâncă de 13 metri din comuna Suharău și cealaltă, într-un canal de pe strada Dimitrie Pomperiu din municipiul Botoșani.

În ultima perioadă pisicile le cam dau bătăi de cap pompierilor. După ce zilele trecute angajații de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au salvat două pisicuțe, în acestă dimineață pompierii au fost solicitați să intervină pentru a scoate un pui dintr-o fântână adâncă de 13 metri de pe raza comunai Suharău.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii au coborât in fântână o pătură, iar pisica s-a agățat de ea, a fost adusa la suprafață și predată în siguranță stăpânului.
Câteva ore mai târziu, salvatorii au fost din nou chemați pentru a salva o altă felină. De acestă dată dintr-un canal de pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments