VIDEO! Pisicuțe salvate de pompieri

Orice viaţă contează! Chiar şi viaţa necuvântătoarelor este importantă. Seara trecută, salvatorii botoşăneni au avut parte de o misiune puţin mai specială. O felină a căzut de la etajul al patrulea la cel inferior şi nu a mai putut să coboare, iar alta s-a urcat într-un copac înalt şi nu mai reuşea să să se dea jos. De altfel, ultimele 24 de ore au fost ore de foc pentru pompieri. S-a intervenit la 26 de misiuni importante de protecţie a vieţii, a mediului şi valorilor materiale. Misiuni încheiate cu succes şi de această dată.

Şi necuvântătoarele prezintă o prioritate. Cu puţin timp înainte de lăsarea serii, două pisici au creat panică în rândul stăpânilor. Una dintre acestea a căzut de la etajul al patrulea la cel inferior, într-un loc inaccesibil. Cealaltă felină s-a urcat într-un copac înalt, de circa 10 metri, de unde nu a mai reuşit să coboare de bună-voie. Stăpânii, neştiind ce să facă, au cerut ajutorul pompierilor, care în mai puţin de o oră au reuşit să le aducă pe pisicuţe în braţele stăpânilor.

Pe lângă această misiune mai sensibilă, pompierii au intervenit la Suharău pentru înlăturarea unui foc pus intenţionat. În jurul orei 19, un adăpost de animale dintr-o gospodărie a fost cuprins de flăcări, în mod intenţionat. La faţa locului au intervenit pompierii şi voluntarii din comună. Pagubele provocate de flăcări sunt însemnate pentru proprietar.

Citeste si:

Facebook Comments