VIDEO! Polițist accidentat de un șofer băut

Ziua de sâmbătă s-a încheiat pe patul de spital pentru un comisar de la Serviciul Rutier de Poliție Botoșani. Ofițerul Eduard Iacob a fost victima unui accident rutier, pe raza localității Vârfu Câmpului. Acesta se afla în mașina poliției, completa un proces verbal, moment în care autospeciala a fost izbită de un Ford Mondeo. În urma impactului ofițerul a fost rănit la picior și la coloană. Autorul accidentului se afla sub influeța băuturilor alcoolice.

Un ofițer de la Poliția Rutieră a avut nevoie de îngrijiri medicale în cursul serii de sâmbătă. Comisarul Eduard Iacob era în timpul serviciului, și a oprit pentru control un autoturism pe raza localității Vârfu Câmpului.

Atât autospeciala Poliției cât și mașina oprită, erau trase pe partea dreaptă a carosabilului. În timp ce ofițerul Iacob se afla în autospeciala dotată cu radar, și completa un proces verbal, autoturismul a fost puternic izbit din spate de un Ford Mondeo.

În urma impactului, mașina de Poliție a fost aruncată într-un șanț. Comisarul Eduard Iacob a fost transportat la spital cu o mașină particulară. Acesta a suferit traumatisme la nivelul unui membru inferior dar și la coloana cervicală.

La locul accidentului a ajuns un alt echipaj de Poliție iar în urma verificărilor, s-a constatat că șoferul care a produs accidentul consumase alcool.

Șoferul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile .
Ofițerul Eduard Iacob a fost externat din spital iar starea lui este bună.

Citeste si:

Facebook Comments