VIDEO! Poliţist aflat în timpul liber, înjunghiat de un individ

Un poliţist botoşănean a fost omul nepotrivit, la locul nepotrivit. În baza unui conflict spontan petrecut în noaptea de duminică spre luni, omul legii a fost înjunghiat cu un briceag în zona omoplatului. După acestea, agresorul s-a făcut nevăzut. Însă, a fost prins în cele din urmă de colegii poliţistului.

În judeţul Botoşani au loc tot mai multe agresiuni în spaţii publice. Duminică noapte, victimă a unei agresiuni a fost chiar un om al legii, care s-ar presupune că ar trebui să intervină în astfel de situaţii. Însă, acesta a fost nevoit să solicite ajutorul colegilor.

Tânărul poliţist, în vârstă de 34 de ani, se afla la o terasă din municipiul Botoşani. Între acesta şi un alt tânăr de 24 de ani a izbucnit un conflict spontan. Când cei doi au ajuns în parcarea din apropiere, fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona omoplatului.

După acestea, agresorul s-a făcut nevăzut. Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital. Poliţia a fost sesizată de cele întâmplate şi s-a reuşit identificarea individului.

A doua zi, luni dimineaţă, individul de 24 de ani a fost dus la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore. Tânărul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Citeste si:

Facebook Comments