VIDEO! Pompier agresiv, potolit cu electroșocuri

Clipe de coşmar pentru o femeie din Botoşani. Aceasta, aflată în ultimul trimestru al sarcinii, a fost abuzată fizic, sexual şi ameninţată cu un cuțit chiar de soţul ei, pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Bărbatul a creat în noaptea de duminică un scandal monstru şi a fost potolit de polițiști cu electroșocuri. Martori la aceste scene de groază au fost copiii acestora, care au încercat să îl potolească pe tată. Forţele de ordine au fost nevoite să folosească forţa pentru a intra în locuinţă.


Scene greu de imaginat s-au petrecut duminică seară într-un apartament din Botoșani. O femeie de 38 de ani, aflată în ultimul trimestru al sarcinii, a fost agresată chiar în propria locuinţă de soţul ei, din motive inexplicabile. Şocant este faptul că bărbatul este subofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani. Acesta ar fi început să o lovească fără motiv, să o supună unor raporturi sexuale fără voinţa ei, iar femeia a mai declarat că a fost şi muşcată de o ureche.

Individul nu are nici măcar o scuză pentru faptele la care a recurs, deşi înainte de cele petrecute ar fi consumat băuturi alcoolice. Din păcate, martori la cele întâmplate au fost şi cei trei copilaşi ai familiei, care auzind strigătele de ajutor ale femeii au venit în fugă să îl îndepărteze pe tată. La un moment dat, mama a reuşit să scape din mâinile soţului şi a sunat rapid la 112. Totodată, o vecină a declarat că o altă femeie de pe casa scării, auzind scandalul şi ţipetele de ajutor, a apelat serviciul unic de urgenţă 112.


Agresorul și-a imobilizat soția şi a blocat uşa de la intrarea în apartament. Pentru că bărbatul refuza să deschidă şi să comunice cu polițiștii ajunși la fața locului, în ajutor au fost chemaţi chiar colegii bărbatului, care au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra.

Din locuinţă se auzeau strigăte de ajutor din partea femeii, iar copiii plângeau și erau extrem de speriați.


Mai mult decât atât, bărbatul a vrut să le îngreuneze intervenţia salvatorilor şi astfel, a întrerupt curentul din apartament. Când oamenii legii au intrat bărbatul o ţinea pe femeie lângă el, cu un cuţit la gât şi ameninţa că îi va face rău. Atenţia bărbatului a fost distrasă imediat şi a fost imobilizat cu electroşocuri, soţia lui nefiind rănită.


La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost luate toate măsurile necesare pentru declanşarea unei anchete disciplinare.

După cele întâmplate bărbatul a fost condus la Secţia de Psihiatrie pentru a fi examinat,însă nu a fost internat. Întrucât ancheta a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului Militar din Iaşi polițiștii botoșăneni nu l-au putut reţine.

Pentru a proteja familia pompierului, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru cinci zile.

Citeste si:

Facebook Comments