VIDEO! Popularii propun candidați tineri pentru locale

Oameni tineri și nu neapărat cu notorietate. Pe acest segment de candidați mizează la alegerile locale din acest an Partidul Mișcarea Populară. Duminică, a avut loc Colegiul Județean al PMP Botoșani, unde s-a aprobat lista candidaților pentru alegerile locale. În general sunt oameni tineri, cu studii și o altfel de viziune. Cine sunt ei, vedeți în cele ce urmează.

Partidul Mișcarea Populară își dorește o schimbare a clasei politice iar cel mai bine demonstrează asta lista candidaților pentru alegerile locale din acest an. Întrunit duminică , Colegiul Județean al PMP a stablit lista candidaților. Este vorba de oameni tineri, afaceriști de succes, cu perspectivă și inițiativă care vin cu o altfel de abordare pentru județul Botoșani.

Astfel, PMP lansează în cursa electorală pentru preșidenția Consiliului Județean un tânăr de 39 de ani. Ștefan Silion este antreprenor iar în prima sa ieșire publică a expus deja și un proiect de dezvoltare socio-ecologică a județului. În cazul în care va ajunge șef de județ își propune să construiască platforme industriale ca în vestul țării, care să atragă investiții directe, să reabiliteze rețeaua de transport și să îi aducă pe botoșănenii plecați peste hotare înapoi acasă.

Ca o soluție la această problemă dureroasă, Silion propune susținerea micilor fermieri prin acces facil la finanțare, centre de primă vânzare și procesare. În plus se impune dotarea cabinetelor medicilor de familie, mai ales din zonele rurale cu echipamente medicale, școli moderne și nu numai.
Și pentru Primăria Botoșani, PMP lansează un candidat tânăr.

La doar 35 de ani, Cristian Cezar Vizitiu consideră că are suficientă experineță pentru a tranforma municipiul Botoșani într-unul modern și mai ales sigur pentru locuitori. Cezar Vizitiu provine din mediul privat și este la începutul carierei sale politice.

Partidul Mișcarea Populară a anunțat și numele candidatului pentru Primăria Dorohoi. Daniel Ionescu va intra în competiția electorală iar liderul PMP, Corneliu Popescu, mizează pe victorie.

Citeste si:

Facebook Comments