VIDEO! Povestea cumplită a unei familii din Cristeşti

Emisiunea”Inimă pentru Inimă” de pe Somax Tv continuă în această seară cu o nouă poveste de viaţă. Povestea familiei Brehuescu, din Cristeşti, care trăieşte şi a trăit momente marcante. Gabriel şi Lăcrămioara au un băieţel împreună. Soţia însă nu are o situaţie medicală foarte bună, iar soţul acesteia încearcă din răsputeri să le ofere amândurora tot ce au nevoie. Nici situaţia materială nu este favorabilă nevoilor lor, iar locuinţa stă să se probușească. În ciuda loviturilor primite de la viaţă, cei trei se bucură zilnic de micile momente de fericire.

Pe unii viaţa nu i-a iertat şi i-a lovit extrem, însă găsesc mereu momente de fericire şi cred cu tărie că speranţa chiar moare ultima. Aşa este şi în familia Brehuescu. O familie frumoasă, cu un băieţel de 9 ani tare isteţ. Această familie îşi duce traiul într-o căsuţă care nu este în condiţiile cele mai favorabile de a trăi. Gabriel a construit casa acum 9 ani de zile din materiale primite de la vecinii binevoitori şi din ajutorul părinţilor.
Pe lângă faptul că Lăcrămioara, soţia lui Gabriel, a rămas cu sechele psihice în urma unui accident suferit în Italia , femeia are și alte probleme de sănătate.

Tânăra nu se descurcă singură, are nevoie de însoţitor când vrea să iasă şi trebuie să beneficieze urgent de un tratament, pe care aceştia nu şi-l permit. Gabriel, la doar 33 de ani se luptă cu probleme medicale la care unii se gândesc doar la bătrâneţe.

Din puţinii bani pe care îi face din munca cu ziua, banii proveniţi din alocaţie şi complementara copilului, bărbatul trebuie să cumpere tratament pentru soţie şi să asigure hrana zilnică. Pe lângă acestea, datoriile trebuie plătite şi asigurarea unui trai cât de cât decent.

Pe lângă sănătate, Gabriel îşi doreşte pentru familie să poată reuşi să renoveze casa astfel încât să poată oferi condiţiile de trai decente şi să aibă curent electric.

Pe lângă accidentul rutier care i-a adus sechelele, femeia a căpătat o depresie profundă din cauza deceselor din familie.

La doar nouă anişori, Cosmin îşi doreşte să devină poliţist pentru a putea să îşi apere familia.

Oamenii care vor să ajute această familie greu încercată pot dona bani pentru a le putea uşura viaţa într-o măsură destul de însemnată pentru ei.
Puteţi urmări întreaga poveste a familiei Brehuescu în această seară, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”. Emisiunea va fi difuzată pe Somax Tv, la ora 19.30.

Citeste si:

Facebook Comments