VIDEO! Povestea unei mame care a trăit o viaţă de coşmar

O mamă, victima violenţei domestice. La doar 34 de ani, Mariana a trecut prin clipe de groază alături de omul care ar fi trebuit să o susţină din toate punctele de vedere. Aceasta a ajuns bătaia de joc a concubinului său şi a suferit cumplit în urma agresiunii fizice. Femeia nu s-a dat bătută şi a luptat în continuare pentru a-şi putea creşte copilaşii. Chiar şi aşa, viaţa pe care ea o duce alături de cei cinci copilaşi nu este una foarte fericită. Toți cei cinci copii ai săi suferă de boli grele.

A fost lovită de soartă din plin. Viaţa i-a scos în cale Marianei un bărbat care nu a ştiut să o aprecieze, care a bătut-o pe ea şi cel mai grav, îi agresa şi pe cei mici. Deşi viaţa a încercat-o greu pe Mariana, aceasta s-a zbătut pentru a-şi ţine aproape copii, pe care îi iubeşte enorm de mult.
Mariana Paielic este din satul Iacobeni şi are cinci copilaşi. A rămas singură, se luptă zi de zi pentru sănătatea copiilor şi pentru a le oferi cele necesare.

Cel mai mare băiat al Marianei, de 15 ani, a căpătat probleme de sănătate în urma bătăilor. Pe gemeni i-a născut prematur, deoarece bătăile i-au afectat sarcina. Antonia, la doar 8 ani, are probleme la inimă. Iar Marian, cu un an mai mare decât Antonia, a fost depistat recent cu chisturi la rinichi.
Singurul venit sigur este alocaţia celor mici, care şi aşa, nu le ajunge.
Din cauza bătăilor şi loviturilor primite, băiatul de 15 ani a intrat în comă şi să fie paralizat pentru luni bune.

Mariana s-a zbătut singură pentru a putea aduce locuinţa în limite normale de locuit. Autorităţile nici măcar nu au luat-o în seamă.

Citeste si:

Facebook Comments