VIDEO! Prefect surpriză, la feminin

Sunt ape tulburi în PNL Botoșani! Informațiile conform cărora ALDE va decide noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, se confirmă. Ba mai mult, a fost făcută deja și nominalizarea persoanei care va ocupa funcția înaltă.

Este vorba de Mihaela Aroșoaie, o persoană deloc străină Prefecturii având în vedere că este tocmai șefa Serviciului Juridic din cadrul Instituției Prefectului.

Aceasta nu este membru ALDE dar ar avea însă afinități politice în acest sens. Cel mai probabil, anunțul oficial urmează a fi făcut în zilele următoare.

ALDE a reușit să își impună prefect la Botoșani în urma unor negocieri de la nivel central. Este practic o răsplată pentru susținerea Guvernului Orban. Deși liberalii de la Botoșani l-au nominalizat pe Dan Nechifor pentru funcția de prefect, se pare că liderii PNL de pe plan local nu au putere de decizie și nici nu mai pot schimba prea mult situația.

Aceștia au fost reduși la tăcere având în vedere rezultatele slabe obținute la alegerile prezidențiale, Botoșaniul fiind la coada clasamentului în privința votanților PNL.

Citeste si:

Facebook Comments