VIDEO! Premiu de 100 0000 de euro pentru o botoșăneancă


O tânără din județul Botoșani este câștigătoarea unui premiu fabulos. Beatrice Olaru a ieșit învingătoare și a obținut 100 000 de euro la cea de-a doua ediție a reality-show-ului Exatlon, difuzat pe Kanal D.
Despre reușita tinerei s-a vorbit și astăzi în cadrul unei ședințe la Instituția Prefectului.


Beatrice Olaru are 29 de ani, a fost elevă a Liceului cu Program Sportiv și ani buni a jucat handbal. Botoșăneanca a locuit în capitală în ultimii ani, acolo unde era antrenor de fitness. Participarea la Exatlon îi va schimba însă viitorul. Sportiva a reușit să câștige competiția și să obțină trofeul și premiul de 100 000 de euro.

Astăzi, la Instituția Prefectului, în cadrul Comisiei pentru Protecția Consumatorului, a fost adusă în discuție și reușita tinerei. Unul dintre participanții la ședință, reprezentant al unui ONG, și-a cerut scuze dacă se găsesc erori în materialul pe care urma să îl prezinte, dar are circumstanţe atenuante: s-a uitat la Exatlon. Intervenția lui Radu Căjvăneanu a stârnit hohote de râs .

Pe site-urile de socializare, părerile sunt împărțite iar mulți internauţi susțin că Alin Andronic ar fi trebuit să câștige competiția sportivă și nu botoșăneanca Beatrice Olaru.

Citeste si:

Facebook Comments