VIDEO! Primar dezamăgit de calitatea drumurilor

Deși nu trece prin comuna sa, un primar din județul Botoșani și-a ieșit din fire la gândul că pe un drum abia reabilitat au apărut gropi. Dumitru Chelariu, primar de Pomârla și coordonator al partidului Pro România, la Botoșani, a făcut referire la drumul Manoleasa -Rădauți Prut. Primarul a făcut câteva mențiuni și despre autostrada Moldovei, proiect asupra căruia are mari dubii.

Când Botoșaniul abia scăpase de o mare rușine, și anume că singurul drum național de pământ din țară, ce tranzitează județul, a fost asfaltat, lucrurile s-au complicat. Stratul de asfalt a cedat pe alocuri și au apărut gropi.

Dumitru Chelariu este de părere că parte din vină ar sta pe umerii prefectului Dan Șlincu, care nu este însă drumar de profesie dar a efectuat vizite pe teren pe parcursul derulării lucrărilor.

La polul opus, prefectul Dan Șlincu susține că este vorba de lucrări de reparații, nu de o reabilitare totală, care ar urma să se desfășoare într-o următoare etapă.

Primarul de Pomârla și-a exprimat dezamagirea și în ceea ce privește Autostrada Moldovei. Coordonatorul Pro România a criticat și asfaltarea drumului Dorohoi- Suceava a cărui calitate, spune el, este îndoielnică.

Citeste si:

Facebook Comments