VIDEO! Primire atipică la Botoșani pentru Ponta

Victor Ponta a ajuns astăzi la Botoșani! Fostul premier al țării, nu a fost primit ca în vremurile bune, cu baie de mulțime și aplauze, ci într-un cadru mai restrâns, într-o sală de ședințe a unui hotel. Ponta a venit împreună cu Daniel Constantin să promoveze partidul PRO România.La masa de prezidiu cei doi au fost flancați de proaspeții membri de partid, deputatul Mihaela Huncă și de primarul de Pomârla, Dumitru Chelaru.

Pro România, partidului lui Victor Ponta, s-a născut astăzi, oficial, și la Botoșani. Formațiunea politică este condusă de primarul Dumitru Chelaru care în 2014 a plecat din PNL în PSD, iar în 2017 a fost exclus din partidul roșu. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe demisia din partid a Mihaelei Huncă, iar aceasta s-a reorientat deja. Însoțită de partenerul de viață, Ioan Huncă, aceasta a semnat adeziunea la PRO România.

La orele 14.00, în sala de ședințe a unui hotel de pe Bulevard s-au adunat în jur de 200 de persoane. S-au numărat printre ei fostul viceprimar traseist politic, Marius Buliga, fostul subprefect, apropiat al PSD, Daniela Beclea, în prezent angajat la ANAF dar și fostul deputat, Stelică Strugaru.
Preponderent, scaunele din sală au fost însă ocupate de persoane care nu prea aveau idee de ce au venit.

În debutul discursului, Victor Ponta a reamintit de vizitele pe care le-a efectuat la Botoșani pentru drumul Botoșani-Suceava și a avut și ceva dezvăluiri la adresa Mihaelei Huncă.

Ciudat este faptul că circulă zvonuri ce susțin faptul că demisia Mihaelei Huncă din PSD a fost generată de faptul că nu a primit funcția de ministru al educației în cursul anului trecut.

Alături de Victor Ponta a fost și Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii și fost lider al Partidului Conservator.

Majoritatea primarilor PSD, au fost invitați să participe astăzi la întâlnirea cu Victor Ponta. Niciunul dintre edilii de comune n-au răspuns însă pozitiv invitației. Dacă social democrații au spus pas, în sală a fost, culmea, un primar PNL.

La sfârșitul întâlnirii, participanții au fost serviți cu apă, cafea și pandișpan iar ca bonus, s-au fotografiat cu Victor Ponta.

Citeste si:

Facebook Comments