VIDEO! Pro sau contra târgului de pe Pietonal?

După ani și ani de zile, municipalitatea a încercat să anime Pietonalul Unirii cu un târg al producătorilor locali, așa cum se întâmplă în marile orașe. Cele 10 căsuțe din lemn amplasate pe Pietonal deranjează însă pe unul dintre consilierii locali și, spune el, și pe alți botoșăneni care se plimbă prin zonă. Alesul local a propus demontarea acestor căsuțe, spre dezamăgirea botoșănenilor intervievați de echipa Somax Tv.

De câteva luni, producătorii locali din județ, își expun la sfârșitul săptămânii produsele în cele 10 căsuțe din lemn amplasate pe Pietonalul Unirii. De aici botoșănenii se pot aproviziona cu bunătățuri culinare produse la Botoșani. Până astăzi, ideea părea să fie pe placul tuturor.

Un consilier local s-a arătat însă nemulțumit de amplasarea acestora și spune că în asentimentul lui sunt mulți cetățeni. În cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, alesul social democrat și-a spus oful.
Consilierul a propus să fie ridicate o parte dintre chioșcuri și a descoperit și că ar funcționa în ilegalitate fără a respecta norme sanitare.

Alesul este deranjat și de cablurile de la instalația electrică ce sunt agățate prin copaci. Laurențiu Maftei nu a primit vreun răspuns în cadrul ședinței însă niciunul dintre colegi nu a părut să îi îmbrățișeze solicitarea.

După ședința de Consiliu Local echipa Somax TV a cerut și părerea botoșănenilor de rând. Botoșănenii s-au plâns însă de starea jalnică a multor străzi din oraș, de iluminatul stradal care nu funcționează în toate zonele, chestiuni de care consilierul local Laurențiu Maftei nu a pomenit nimic.

Citeste si:

Facebook Comments