VIDEO! Profesorii vor învăţa să predea on-line

VIDEO! Profesorii vor învăţa să predea on-line

Profesorii vor învăţa să predea on-line. La iniţiativa Ministerului Educaţiei şi Cercetării, cadrele didactice sunt invitate să îşi continue cursurile cu elevii în mediul on-line. Personalul didactic va fi instruit să folosească platforma on-line pentru binele lor şi al elevilor. Astfel că, elevii când vor reveni la cursuri nu vor mai fi nevoiţi să recupereze orele pierdute în contextul epidemiei de Covid-19.

În vremuri grele se găsesc soluţii eficiente pentru ca populaţia să îşi continue activităţile. Astfel, Ministerul Educaţiei şi Cercetării a găsit o soluţie pentru elevi şi profesori ca să nu îşi înceteze activitatea de învăţare.
Prin cadrul proiectului “CRED” profesorii vor fi instruiţi să folosească mai multe aplicații şi platforme, precum Teams/Office 365, Google Meet, sau Google Classroom.

Astăzi, de la ora 11, profesorii au învăţat să folosească Google Meet.
Luni, marţi şi miercuri, tot de la orele 11, aceştia vor învăţa să utilizeze și alte platforme.

Fiecare curs va fi difuzat live pe pagina de facebook a proiectului.
Din fericire pentru cei care nu au apucat să se prezinte la cursurile on-line, acestea vor fi difuzate pe Youtube Educred şi pe pagina de facebook a proiectului CRED, susţin reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Dacă totuşi mai există nelămuriri despre noua metodologie de predare, echipa CRED stă la dispoziţia personalului didactic pentru a le răspunde la întrebări.

Totodată, inspectorii şcolari trag un semnal de alarmă în rândul părinţilor şi al elevilor. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani le sugerează copiilor şi părinţilor să respecte regulile impuse de autorităţi pentru a-şi proteja sănătatea şi să nu se expună în medii aglomerate.

Citeste si:

Facebook Comments