VIDEO! Protest anunțat pentru drumul strategic

Se anunță un protest de amploare pentru durmurile ciuruite de gropi din județul Botoșani! Pe 5 iulie, locuitori din mai multe comune din județ, vor să participe la un miting cu autoturismele pentru a trage un nou semnal de alarmă.

Cetățenii sunt nemulțumiți de întârizierea demarării lucrărilor la drumul strategic. Înainte de protest, președintele județului anunță că sunt speranțe ca până la sfârșitul acestei luni proiectul privind drumul strategic să fie scos din nou la licitație.

Conducătorii auto din mai multe localități se pregătesc de un nou protest motorizat!

Pe o rețea de socializare, cetățenii se mobilizează și vor să iasă în număr cât mai mare la un miting pe 5 iulie. Organizatorii își propun să adune cel puțin 2000 de mașini și să vină să protesteze în fața Consiliului Județean.

Marea nemulțumire o reprezintă neînceperea lucrărilor la drumul strategic. De planurile locuitorilor din județ, a aflat și președintele Consiliului Județean.

Costică Macaleți susține însă că trage mari speranțe ca licitația pentru drumul strategicsă fie reluată până la sfârșitul lunii iunie.


Cei 15 milioane de euro urmează să fie suplimentați din bugetul Consiliului Județean pe parcursul a trei ani de zile.

Prima licitație pentru drumul strategic a eșuat din cauza faptului că nici o firmă nu s-a prezentat. Lucrările au fost subevaluate iar constructorii ar fi ieșit în pierdere.

Prin acest proiect vor fi asfaltate patru tronsoane de drum care leagă mai multe localități. În total, vor fi turnați 106 km de asfalt pe drumurile județene de pe raza județului Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments