VIDEO! Purtarea măștilor este obligatorie în spațiile închise

Purtarea măștilor de protecție devine OBLIGATORIE la Botoșani! Decizia a fost luată ieri în cadrul unei ședințe organizate la nivelul Centrului Județean pentru Situații de Urgență. Astfel, botoșănenii nu vor mai avea acces în magazine, spații comerciale, mijloace de transport în comun, și alte instituții dacă nu vor purta mască de protecție. Totodată, adminstratorii și deținătorii spațiilor comerciale, a instituțiilor și a altor locații în care există aflux de cetățeni sunt obligați să monteze covoare îmbibate cu substanțe dezinfectante la intrarea în aceste spații.

Noi măsuri luate de autoritățile județene pentru răspândirea viruslui sars cov 2. Ieri, a avut loc o ședință a Grupului de suport tehnic la epidemii din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, unde au fost aprobate noi reguli pentru cetățenii județului Botoșani.

Administatorii, deținătorii spațiilor comerciale, conducătorii auto sau vatmanii nu vor permite accesul în magazine, spații comerciale și mijloace de transport în comun persoanelor care nu poartă mască de protecție. Botoșănenii trebuie să știe că cei care vor fi depistați de forțele de ordine că încalcă această măsură riscă sancțiuni.

Noi măsuti au fost impuse și pentru adminstratorii și deținătorii spațiilor comerciale, a instituțiilor și a altor locații în care există aflux de cetățeni. Aceștia sunt obligați să monteze covoare îmbibate cu substanțe dezinfectante la intrarea în aceste spații.

Tot în cadrul ședinței de ieri s-a luat măsura suspespendării transportul rutier internațional de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale și servicii ocazionale în trafic internațional pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos și Turcia și din aceste țări către România, pe perioada stării de urgență.

Citeste si:

Facebook Comments