VIDEO! Puști torturat de două femei și trei bărbați

Percheziții la domiciliile a cinci botoșăneni bănuiți că au amenințat, șantajat, tâlhărit și sechestrat un puști de 19 ani, din Trușești. Totul s-ar fi întâmplat la jumătatea lunii ianuarie, când băiatul se afla în Iași. Trei bărbați și două femei l-au amenințat pe tânăr, i-ar fi furat sume mari de bani și l-au obligat să urce cu ei într-un autoturism unde au continuat să îl tortureze.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri iar cele cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Au fost percheziții în zorii zilei de marți, la domiciliile unor indivizi suspectați că au torturat un puști din județul Botoșani .

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare șase mandate la imobilele unor persoane din municipiul Botoșani și din comunele Vlăsinești și Blândești. Este vorba de 2 femei de 25, respectiv 22 de ani și de trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani.

Cei cinci indivizi sunt bănuiți că pe 12 ianuarie, în timp ce se aflau pe raza municipiului Iași, prin acte de violență au furat de la un tânăr de 19 ani, din Trușești, 1100 de lei și 400 de euro.

Ulterior, băiatul de 19 ani a fost obligat să îi însoțească pe cei cinci într-un autoturism, a fost dus la un bancomat și obligat să retragă suma de 500 de euro, bani care au ajuns tot în mâinile hoților. De la Iași, hoții împreună cu victima au plecat la Trușești, iar pe drum băiatul ar fi fost amenințat cu acte de violență atât împotriva sa cât și a membrilor familiei, invocând o datorie fictivă de 1000 de euro.

Pe tot parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Citeste si:

Facebook Comments