VIDEO! Răfuiala între consilieri și primar continuă

Un nou an, o nouă ședință de Consiliu Local și noi atacuri între grupul PSD și primarul Flutur. De la prima întâlnire pe 2018, consilierii social democrați au ținut să îi reproșeze primarului că în conturile Primăriei au rămas bani de anul trecut și că solicitarea de majorare a taxelor și impozitelor locale a fost inutilă.

Edilul șef a ținut însă să explice că sumele erau prevăzute pentru diferite datorii ce vor fi achitate în această lună iar situația este delicată, în sensul în care a reușit cu greu să găsească resurse pentru plata salariilor pe luna decembrie.

Aleșii locali s-au întâlnit astăzi în ședință extraordinară de Consiliu Local. Principalul punct dezbătut a vizat un proiect referitor la acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2017, din excedentul bugetar. Primăria a rămas în conturi din 2017 în 2018 cu un plus de 15 milioane de lei, fapt ce îi frapează social democrații în condițiile în care primarul a cerut majorarea taxelor și impozitelor locale cu 20%.

Cu subiect și predicat, Flutur a explicat că excedentul nu este atât de mare cum pretinde Mihai Tincu iar sumele aveau deja o destinație doar că nu s-au făcut plățile.

Banii care nu s-au cheltuit pe partea de investiții erau destinați pentru proiectele prin PNDL, iar 500 000 de lei erau prevăzuți pentru deschiderea parcului de agrement Cornișa, care evident este în continuare în lucru.

Primăria a reușit cu greu să achite și salariile angajaților din subordine pentru luna decembrie.

Citeste si:

Facebook Comments