VIDEO! Rămași pe drumuri din cauza unui jar căzut din sobă

Un jar căzut din sobă a lăsat o familie pe drumuri. Marţi după-amiază, în satul Popeni, din comuna Brăești, o familie a trăit clipe grele. Casa în care locuiau cei doi părinţi împreună cu copilul de 7 ani a ars în totalitate din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale uşor inflamabile. Pompierii au luptat pentru stingerea incendiului mai bine de trei ore, însă flăcările au distrus tot.

Clipe cumplite trăite de o familie din judeţul Botoşani. Pompierii botoşăneni au fost alarmaţi în cursul zilei de marţi de izbucnirea unui incendiu în satul Popeni. Alarma a fost dată în jurul orei 15.26, iar în momentul în care forţele de intervenţie au ajuns la faţa locului, casa ardea în totalitate. Potrivit salvatorilor, incendiul a fost provocat de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

Focul s-a extins cu repeziciune la tot ce era în jur, chiar şi către acoperişul din stuf. Flăcările au distrus toată agoniseala familiei, în urmă rămânând doar chirpicii din care casa a fost construită. Pentru a reuşi să stingă incendiu, 13 pompieri și voluntari din comuna au intervenit cu autospeciale cu apă şi spumă mai bine de trei ore.


Pagubele se ridică la peste 35.000 de lei. Din păcate, familia și așa greu încercată de viață este nevoită să stea la rude și cunoștințe.

Citeste si:

Facebook Comments