VIDEO! Răzvan Rotaru îi cere primarului Flutur să facă un pas în spate

Atacuri furibunde la adresa lui Cătălin Flutur. Social democrații îl acuză pe primarul municipiului Botoșani că nu a avut realizări notabile în acest mandat și culpabilizează pe toată lumea pentru nereușitele sale. Cel mai vocal a fost de departe, deputatul Răzvan Rotaru, care i-a cerut edilului să facă un pas în spate.

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale de anul viitor, însă campania electorală deja a început. Și cum altfel, decât cu critici. După ce joi, primarul Flutur, a declarat că nu a beneficiat de sprijin financiar din partea Guvernului Dăncilă, astăzi a venit rândul social democraților să-l critice pe edil și să îl acuze că nu a avut realizări în acest mandat.

Viceprimarul Cosmin Andrei a făcut referire la două asociații la care municipalitatea este membru fondator, dar care nu au adus niciun beneficiu orașului. Este vorba despre Asociația ”Moldova se dezvoltă”, înființată în urmă cu aproximativ jumătate de an și încă una fondată în parteneriat cu municipiul Suceava.

Cel mai vocal a fost deputatul Răzvan Rotaru, care îi cere primarului să facă un pas înapoi. Rotaru mai spune că primarul Flutur nu i-a solicitat niciodată sprijinul în calitate de parlamentar, pentru a realiza un proiect.

PSD deține majoritatea în Consiliul Local Botoșani, iar la conducerea primăriei are doi viceprimari. Andrei spune însă că atribuțiile lor sunt limitate. Săptămâna trecută, Cosmin Andrei a fost desemnat oficial candidatul PSD pentru Primăria municipiului Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments