VIDEO! Renovări de lux în blocul explodat?!

Acuzații grave și scandal la blocul din Primăverii, unde în toamnă s-a produs o explozie. Când lucrările sunt aproape de sfârșit, apar locatari nemulțumiți. O familie acuză faptul că vecinii lor și-au cumpărat din ajutorul de la guvern cadă cu hidromasaj și duș cu cristale, iar lor asociația refuză să le deconteze achiziția unei centrale termice. Culmea înză, aceștia nu aveau centrală înainte de explozie.

Fiecare dintre cele 12 familii au primit ajutor de la Guvern câte 5000 de lei și câte 2000 de lei de la Primărie. Sumele au fost depuse într-un cont al asociației de proprietari în vederea efectării consolidării și reabilitării apartamentelor afectate, iar de aici scandalul.

La familia Condurache de la etajul 4, explozia a afectat doar ușa de la intrare și cam atât. Ascoiația a decontat banii pentru ușă însă familia a vrut să își îmbunătățească apartamentul și s-au gândit să își cumpere cu banii de la Guvern și o centrală.

Femeia este nemulțumită de faptul că doi dintre vecinii săi au refuzat să pună banii în contul asociației și îi pare rău că nu a procedat la fel.

Președintele Asociației vede lucrurile dintr-o altă perspectivă și susține că din fondurile colectate de la Guvern, sponsori și Primărie s-au decontat lucrări și bunuri la familiile a căror apartamente au fost distruse

Una peste alta, lucrările se desfășoară în ritm alert la blocul din Primăverii iar dacă vremea va permite, până la sfârșitul acestei luni s-ar putea finaliza.

Citeste si:

Facebook Comments